هسته خرما دارای خواص آنتی اکسیدانی است و می تواند به افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن کمک نموده و از آسیب به ساختار DNA بدن جلوگیری نماید.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
قهوه هسته خرما کرنل ، محصولی طبیعی و کاملا ارگانیک بوده و بدون هیچگونه مواد افزودنی و توسط ماشین آلات ماکنیزه از بهترین هسته های خرمای ایران تهیه گردیده است.
محصولی شگفت انگیز از هسته خرما : قهوه هسته خرما کرنل
قهوه هسته خرما با خواص ظاهری مانند رنگ ، بو و طعم شبیه قهوه بوده ولیکن فقط و فقط از هسته خرما طی چند مرحله فرآیند تهیه و تولید می گردد.
خواص و ویژگی های قهوه هسته خرما کرنل
قهوه هسته خرما دارای خواص درمانی و اثر بخش می باشد که اثرات و نتایج مثبت آن را پس از یک دوره مصرف کوتاه شاهد خواهید بود.
این قهوه سرشار از انواع ویتامین ها مانند : A-B-C-D-E-K-B1-B2-B5-B6-B9-B12 و دیگر ویتامین ها و مواد معدنی همچون : آهن ، کلسیم ، منیزیم ، روی ، پتاسیم ، فسفر ، منگنز و همچنین فیبر و اسید های چرب مفید ، پروتئین و کالری می باشد .
اثرات درمانی و اثربخش :
- اثربخش در درمان و کنترل دیابت
- اثربخش در رفع مشکلات گوارشی
- اثربخش در کنترل فشار خون
- اثربخش در تقویت و کمک به رشد مو و ناخن ، جوانسازی و شادابی پوست .
- اثربخش در دفع سنگ های کلیه و مثانه
- اثربخش در افزایش شیر مادران
- اثربخش در تنظیم هورمون های زنانه
- اثربخش در کاهش و درمان دردهای مفصلی
- اثربخش در درمان پروستات
- اثربخش بر تقویت سیستم عصبی ، آرامبخشی و کمک به بهبود بیماریهای عصبی
- آنتی اکسیدان قوی و بهبود زخم ها ، ضد انواع میکروب ، باکتری و ویروس ها
شرکت دانش بنیان ایده پردازان پیک طلایی با توجه به تحقیقات انجام داده بر اساس روش ابداعی خود توانسته بهترین نوع قهوه هسته خرما کرنل را با حفظ تمامی ویتامین ها ، املاح و خواص موجود در هسته خرما با عطر و طعم و مزه عالی تولید نماید .
نکته مهم : این نوع قهوه فاقد کافئین بوده ورزشکاران یا افرادی که به کافئین حساسیت داشته میتوانند با آسودگی خاطر از قهوه هسته خرما تولیدی این شرکت استفاده نمایند .
روش های مصرف :
- روش اول : یک روش برای سرو این قهوه استفاده از دستگاههای اسپروساز می باشد این دستگاه ها بدلیل ایجاد 14 بار فشار بخار آب بر روی پودر قهوه موجب انبساط و جدا شدن موکولهای قهوه هسته خرما شده و علاوه بر خروج حداکثری رنگ ، عطر و طعم آن باعث ایجاد فوم طبیعی قهوه بر روی فنجان می گردد که طعم دلنشین تری به قهوه آماده شده می دهد .
- روش دوم : استفاده از دستگاه موکا پات ( قوری موکا ) می باشد این دستگاهها نیز بدلیل ایجاد خروج بخار آب با 4 بار فشار بر روی پودر قاین قهوه می تواند رنگ ، عطر و طعم مناسبی از قهوه ایجاد نماید .
- روش سوم : استفاده از فرنچ پرس ( لیوان های مخصوص دمنوش ) که می توانید یک تا یک و نیم قاشق غذا خوری از قهوه هسته خرما را بهمراه یک لیوان آب جوش در این لیوان ها ریخته و سپس بر روی بخار سماور یا کتری بمدت 5 دقیق جهت دم کشیدن آن قرار دهید و سپس پس از فشار صافی لیوان دمنوش تا انتها باقیمانده قهوه را میل نمایید .
- روش چهارم : در صورتیکه هیچ یک از دستگاههای مورد نظر را در اختیار ندارید می توانید از تورکا (قهوه جوش) استفاده نموده یک تا یک و نیم قاشق غذا خوری از قهوه را در آن ریخته و با اضافه نمودن یک لیوان آب جوش به مدت 5 دقیقه آنرا دم نموده و میل نمایید یا همین عمل را در قوری و قرار دادن آن بر روی کتری بمدت 5 دقیقه انجام دهید .
نکته مهم :
لازم به ذکر است قهوه هسته خرما آماده شده بدلیل بافت سخت هسته ممکن است همراه با ذرات معلق پودر آن باشد که بدلیل اهمیت اصلی مصرف این نوع قهوه و خواص درمانی آن مصرف املاح و ذرات معلق مفید بوده و توصیه می گردد این ذرات نیز به همراه قهوه میل گردد.
موارد دیگر استفاده از قهوه هسته خرما:
- می توانید به سادگی یک یا دو قاقش چای خوری را در یک فنجان آب جوش ، یک لیوان شیر ، آب ، یا آب میوه حل نموده و میل نمایید .
- این قهوه را می توانید به همراه ماست یا انواع سالاد و یا اضافه نمودن در انواع غذا مصرف نمایید .
- یکی از کاربرد های اصلی قهوه هسته خرما در تهیه انواع نان ، کیک ، کلوچه و بیسکوئیت می باشد که می توانید به سلیقه خود جایگزین انواع قهوه یا کاکائو و دیگر افزودنی ها و طعم دهنده ها در تهیه این محصولات نمایید .